Det finns massor av bingosajter på nätet, både svenska och utländska. Att spela på en svensk sajt kan ha fördelen att hela sidan är på svenska och att kundtjänst och support pratar svenska om du behöver kontakta dem. Många kan också uppleva det tryggare att spela på en svensk sida.

Något som är viktigt att veta om man vill spela bingo online är att många sajter erbjuder någon form av vä lkomstbonus. De kan till exempel ge dig 50 kronor att spela för om du registrerar dig. Det ger dig en chans att spela bingo gratis. Du kan alltså testa på onlinebingo och testa bingosajtens alla spel och funktioner innan du sätter in några pengar. Andra sajter dubblerar istället din första insättning eller så har de andra typer av bonussystem. Det är inte heller alltid de ger bonus bara till nya kunder, utan också till spelare som varit medlemmar ett tag. Att välja en bingosajt med ett generöst bonussystem kan alltså löna sig i längden.
Onlinebingo skiljer sig en del ifrån vanlig bingo som spelas i bingohallar. På nätet är det datorn som slumpar fram de olika numren, så själva utroparen saknas förstås. En smart sak med att spela på nätet är att man kan välja automatisk ikryssning av numren. Då kryssar datorn själv för de utropade numren på dina brickor och du kan surfa, spela andra typer av spel, chatta eller göra något helt annat under tiden. Du behöver inte ens sitta vid datorn medan du har chans på storvinsten!

På nätet finns det också ett större utbud av spel än i en bingohall. I onlinebingo kan du testa till exempel variantbingo eller mönsterbingo. Det kan vara roligt att pröva sig fram och se vilken man tycker bäst om. Kanske hittar du en ny favorit bland bingospelen.